Consultanta gratuita pentru alegerea sistemului antifurt potrivit 0745-122712

Confidentialitate

 

Siteul este administrat de S.C. QUALITY TREND S.R.L., cu sediul in Cristuru Secuiesc, Str. Soskut 12, judetul Harghita si denumita in continuare furnizor.

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de furnizor numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comands sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate sau vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari, in conformitate cu legislatia in vigoare.

S.C. QUALITY TREND S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adrese de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.